Y-pennut

Y -pentue on syntynyt sunnuntaina 6.8.2023 aamuyöstä.  
Yeboy Yagmur, punainen poika/sorrel boy
Yawa Yggdrasil, punainen tyttö/sorrel girl
Ylva Ygritte, punainen tyttö/sorrel girl
Ytte Yarnia, punainen tyttö/sorrel girl
Mother: SC Amajan Neffi Nerea
Father: NL*Aruna Liemarvin Bonevacia eli Väinö
__________________
Yeboy lähti uuteen kotiinsa.  Yawa jää meille kotiin sulostuttamaan arkea, mutta toivottavasti myös kasvatuskissaksi.
Kuvissa Yeboyn lähdön tunnelmia.  Viimeisessä kuvassa Yeboy itse boxin katolla, Neffi mami ja Yawa sisko tarkastavat boxin.

________________

Y -pennut jo 16 viikkoa.
Ylva ja Ytte lähtivät uusiin koteihin, meillä hiljeni huomattavasti.
Eka kuva tehosterokotuksilla ollaan ja Yeboy jäi vielä kastrointiin. Hienosti meni kaikki ja kaikilla kaikki hyvin. Ja kyllä boxissa ovat kaikki neljä pentua.
Muut kuvat leikkikuvia viikon varrelta. Uusi kahinatunneli on suosittu ja jännä paikka.

_____________

Y-pennut täyttivät jo 15 viikkoa!  Viime viikolla kasvatettiin hännän pituutta, tällä viikolla on kasvatettu kaulaa.  Kissan pennut ovat pitkään melkein kaulattomia niinkuin ihmisvauvatkin.  Tällä viikolla on todella huomannut miten miten erinäköisiä ovat uuden, pidemmän kaulansa kanssa.

Amajan Y -pennut täyttivät jo sunnuntaina 14 viikkoa. Tässä vihdoin kuvia taas heistä. Pennut ovat kasvaneet ja etenkin heidän hännät ovat pidentyneet!
Ekana yhteiskuva Yeboy, Ytte ja Yawa, taisin herättää heidät. Sitten Yawa Neffin vieressä, Ytte ihailemassa omaa kuvaansa näytöltä, Yeboy ruokapurkkien vieressä toivorikkaana ja Ylva harjoittelemassa sihteerin hommia.

____________________

Vauhtinelikkö on jo 13 viikon ikäisiä. Tässä kuvia viikon varrelta. Osan kuvista on ottanut Kristina Dragsvikista, jolle Yeboy menee.

_________________

Pienet kullanmurut jo 12 viikkoa, ovat niin kasvaneet ja selvästi eivät enää ihan vauvapentuja.  Aikaisemmin pennut voitiin luovuttaa jo 12 viikon ikäisenä, nykyään minimiluovutusaika on 14 viikkoa.
Ensimmäisessä kuvassa on Yawa Neffi mamin kanssa.  Muissa kuvissa onkin nimet.

Pennut jo 11 viikkoa.  Tällä viikolla ollaan harjoiteltu kynsien leikkaamista ja hyvin sujuu.  Ovat oppineet hyvin samettitassuiksi.

10 viikon ikäisiä.  Jos mahdollista niin vauhti vaan kiihtyy ja hypyt ovat korkeampia.

9 viikkoa jo!

8 viikkoa tuli vauhdilla täyteen

7 viikkoa tuli täyteen tänään.  Vauhdikkaat kullanmurut kasvavat, ruoka maistuu hyvältä, uusi taitoja opetellaan kovasti, nyt on vuorossa hyppiminen.

Pennut 6 viikon ikäisiä.  Kasvavat vauhdilla, oppivat koko ajan jotain uutta. Vaikka syövät jo itse, niin mamin maitobaarissa on mukava olla yhdessä.

5 viikon ikäisiä.  Tänään harjoiteltiin syömään itse, ei vielä ihan täydellisesti onnistunut.  Tänään saivat ihmeteltäväkseen ja touhuksi pienen pennuille tarkoitetun kiipeilypuun.

4 viikon ikäisiä.  Nyt pentupesästä tullaan vauhdilla ulos ja seikkaillaan pentuhuoneessa.

3 viikon ikäisiä jo ja niin touhukkaita.

_____________